Συμπληρώματα διατροφής

Εκτός από ένα δυνατό, ευρύ χαρτοφυλάκιο συνταγογραφούμενων και νοσοκομειακών φαρμάκων, η Sandoz διαθέτει επίσης συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να αγοραστούν απευθείας από το φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή.

Συμπληρώματα διατροφής είναι προϊόντα που περιέχουν συμπυκνωμένα ένα ή περισσότερα θρεπτικά συστατικά των οποίων ο προορισμός είναι να συμπληρώσουν το ημερήσιο διαιτολόγιο του ανθρώπου όταν η διατροφή του δεν είναι ισορροπημένη και δεν ανήκουν στην κατηγορία των κοινών τροφών, δεν είναι φάρμακα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί φαρμάκων ούτε προϊόντα ειδικής διατροφής και δεν προορίζονται για ειδικές κατηγορίες ατόμων.  (ΦΕΚ 935/Β/13.11.95)

Η δραστηριότητά μας σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων είναι επικεντρωμένη αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και στη Γερμανία. Πρόκειται για ένα αναπόσπαστο και αυξανόμενο πεδίο δραστηριοποίησης το οποίο θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε.

Σε αυτήν την ενότητα

Equilumen® forte
Το Equilumen® Forte είναι ένα συμβιοτικό προϊόν που περιέχει 2 στελέχη λυοφιλοποιημένων γαλακτικών βακτηρίων, ειδικά επιλεγμένων και Beneo® Synergy 1, ένα σύμπλεγμα ινουλίνης και ολιγοφρουκτόζης.

GR2209088258